Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/fs1/6/anarkism/public_html/tasajako/system/database/mysql.php on line 6
Tasajako - anarkistista postimyyntiä

Tervetuloa Tasajaon nettikauppaan

Olemme muutaman ihmisen kollektiivi, joka myös käy myymässä tavaroitaan erilaisissa tapahtumissa. Tuotteet joko teemme itse tai hankimme toisilta anarkisteilta tai antiautoritääreiltä. Puljumme toimii täysin vapaaehtoistyöllä ja siksi toimitusaikamme voivat olla jopa kaksi viikkoa, joten toivomme asiakkailtamme kärsivällisyyttä. Mahdolliset tuotot käytämme uusien tuotteiden tekemiseen ja monenlaisten anarkististen projektien rahoittamiseen.

Hintoihin tulee päälle postikulut Suomeen, ulkomaantilaukset on sovittava erikseen. Tilaukset voit tehdä joko suoraan tältä sivulta tai halutessasi myös kirjallisesti osoitteeseen Tasajako, PL 60, 00531 Helsinki tai sähköpostitse osoitteeseen tasis at anarkismi.net.

Ideoita, toiveita, tarjouksia ja ehdotuksia uusista ja vanhoista myyntiartikkeleista otetaan ilomielin vastaan.

*****

8.4.2016 Tasajako myymässä Anarkistisen mustan ristin Tattoo Circus -tatuointitapahtumassa 9.4.-10.4.!!

https://tattoocircushki.noblogs.org/

 

24.11. Tasajaon myyntipöytä Kupolissa (HKI) eläinoikeusvankiaiheisella kansankeittiöllä la 29.11. sekä HAMR:n punk-keikalla la 5.12.

https://kupoli.wordpress.com/2015/11/15/29-11-vankitukikeittio-elainoikeusvangeille-support-kitchen-for-animal-rights-prisoners/

http://takku.net/calendar/event.php?eid=20151112193419623

https://www.facebook.com/Amrhelsinki/

 

15.10. Tasajako Varjokirjamessuilla 24.-25.10.2015!!

https://varjokirjamessut.wordpress.com/

Mukana myös paljon sellaista mitä ei nettikaupassa ole, tervetuloa tekemään löytöjä pöydällemme!

1.7. Tasajako Puntala-Rockissa. Tee tilauksesi nyt (viimeistään 20.7 mennessä). Nouda ja maksa tilauksesi paikan päällä valmiiksi pakattuna. Mainitse tilatessasi, että kyseessä on "puntala-tarjous". Laskuri laskee postimaksut automaattisesti, mutta ne vähennetään loppusummasta. Kaupan päälle saat valitsemasi myynnissä olevan vanhan Kapinatyöläinen lehden (ei koske uusinta nro 45 lehteä).

1.7. Kesäalessa t-paita Kadut ovat meidän!  Hinta 7e.

19.5. Verkkokaupan ongelma korjattu (toivottavasti). Jos tilaaminen ei jostain syystä kuitenkaan onnistu, ota yhteyttä tasis (at) anarkismi.net

17.5. Verkkokaupassa ongelmia joidenkin tuotteiden tilaamisen osalta. Pyrimme korjaamaan vian mahdollisimman pikaisesti. Joten jos tilaus pykii, laita tilaus tulemaan meilitse osoitteeseen tasis (at) anarkismi.net.

1.5. Kapinatyöläisen ilmestymisen kunniaksi voit hankkia lehden mukana myös Tyhmä valtio cdr:n. 

http://anarkismi.net/tasajako/kirjallisuus/lehdet/kapis?product_id=208

 
30.4. Kapinatyöläinen ilmestyy jälleen, numero 45 saatavilla

http://anarkismi.net/tasajako/kirjallisuus/lehdet/kapis/kapinatyolainen-nro-45

 

23.4. 2015 Klowsin levy on poistettu myynnistä

Päätimme poistaa myynnistä erään AMR-tukilevyn, sillä sen tehnyt bändi Klowns on osoittautunut rasistiseksi ja homofobiseksi. Tasajako pyrkii edistämään todellista tasa-arvoa ja vapautta, ja kaikenlainen syrjiminen on näiden ihanteiden ja pyrkimysten vastaista.

Lisää aiheesta täältä: https://avtonom.org/en/author_columns/racism-russian-antifa-and-hardcore-subculture 

 

Paitavalikoimassa uutta ja uudistusaikeita - 3.2. 2015

Olemme tilanneet kokeilumielessä joitakin paitoja No Gods No Masters -distrolta (https://www.no-gods-no-masters.com/). Aiomme silti jatkaa omaa paidanpainantatoimintaa, mutta valikoimamme kaipaa uudistamista. Meille saa lähettää ehdotuksia sähköpostiin ja postilokeroon muun muassa uudesta antifasistisesta sekä anarkofeministisesta paitakuvasta 30.4. asti. Parhaista kuvista valotamme silkkipainoseuloja, joten tarvitsee valitettavasti pitäytyä yksivärisissä (yhdellä värillä painettavissa) kuvissa. Käyttöön päätyvät ehdotukset palkitaan.

 

Uusi nettikauppa avattu – 27.10. 2013

Tervetuloa Tasajaon uudistuneeseen nettikauppaan! Vanha, kankea ja kompasteleva verkkokauppajärjestelmä on vedetty alas ja uusi, järkevämpi on rakennettu tilalle. Toivottavasti alkuvaikeuksilta vältytään ja hommat sujuvat vastedes sulavasti.

Etsitkö maailmankauppa Tasajakoa? http://www.tasajako.org./

Mitä on anarkismi?

Termi "anarkismi" on peräisin kreikankielisistä sanoista "an archia", joka merkitsee väljästi käännettynä "ilman esivaltaa".

Anarkismi on ideologiana monitahoinen, ja sitä on vaikea määritellä lyhyesti. Yleistettynä voisi sanoa, että se on vapauden aate, joka ei hyväksy auktoriteettia missään muodossa. Tasa-arvon periaate on anarkisteille yhtä tärkeä kuin ehdoton yksilönvapauden kunnioitus.

Anarkismi on liberalismin, sosialismin ja konservatismin rinnalla yksi neljästä suuresta yhteiskuntafilosofisesta aatesuunnasta. Anarkismia voidaan kutsua poliittiseksi filosofiaksi, vaikkakin se on luonteeltaan antipoliittinen. Anarkistit eivät tavoittele poliittista valtaa, he haluavat hävittää sen. Anarkismissa pyritään muodostamaan valtioton ja hierarkiaton yhteiskunta, joka on organisoitu alhaalta ylöspäin eikä päinvastoin kuten nykyinen järjestelmä.

Tasajako - anarkistista postimyyntiä

Powered By OpenCart
Tasajako © 2018